Harta Romaniei


Harta Fizica a Romaniei este usor de folosit si puteti afla informatii despre regiuni, orase, judete intr-un mod interactiv. Harta interactiva a formelor de relief din Romania.

* pentru cautarea unui nume de forma de relief sau a unei locatii introduceti cel putin un caracter si selectati optiunea din lista cu sugestii!
(ex: Vf. Omu, Podisul Moldovei, Vf. Ciucas, Dealurile Tirnavelor, Padurea Stejaru, Lacul Morii, Parcul Pipera, etc)

Harta Bucuresti

Harta rutiera a Romaniei va pune la dispozitie harti interactive cu orase si locatii: Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj Napoca, Iasi si locatii externe: Paris, Barcelona, Roma, Viena, Londra, etc.

Calculator distanta intre orase

Rutele pot fi calculate intre doua locatii directe pe harta rutiera sau poate fi determinata o ruta auto alternativa folosind functia "via". Cateva exemple de rute auto calculate pe harta rutiera: Constanta - Lisabona, Amsterdam - Roma, Cluj - Paris via Berlin, Viseu de Sus - Ramnicu Sarat via Vaslui, Bucuresti Romania - Iasi.

Calculator consum carburant

Harta Romaniei Interactiva este usor de folosit si puteti afla in detaliu directiile de mers pe harta rutiera. Deasemenea puteti afla distanta in kilometrii (km) intre orase, comune, sate si consumul mediul de combustibil pentru fiecare dintre aceste distante.

divider